KASTAMONU / İNEBOLU - İnebolu Anadolu Lisesi

İnebolu Anadolu Lisesi

Aşağıhatıpbağı Mahallesi Altıkulaç Caddesi No33A
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bilgi ve becerileri kazanmalarını; gelişen teknolojiyi takip ederek kullanabilmelerini; bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını; yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını; olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini; liderlik özellikleri kazanmanın yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.
Başarılarımıza anasayfamızdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Lojman
2 -
İlçe Merkezi
İlçe Merkezi
112 erkek, 149 kız olmak üzere toplam 261 öğrencimiz bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı: Taban Puan:346,947 Tavan Puan: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı: Taban Puan:363,146 Tavan Puan: